Nyt tag i Hobro, Viborg og omegn

Ginnerup Byg ApS tilbyder en professionel tagrenovering, der forhindrer vand og fugt i at trænge ind under taget.

Skal du have nyt tag eller foretaget tagrenovering?

Trænger taget til en renovering eller skal du have lagt et nyt tag i Hobro, Viborg og omegn? Så er Ginnerup Byg den rette tømrer at gå til. Hver enten du skal have lagt helt nyt tag eller renoveret dit eksisterende, så er vi specialister i tagrenovering, lægning af nyt tag, reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner.

Vi er beliggende i Aars, men vi har hjulpet kunder i bl.a. Aars, Viborg og Hobro i mange år. ​

​Spar penge og bekymringer med en tagrenovering

Du bør med jævne mellemrum få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig mange penge og bekymringer i det lange løb. Ved at forbedre ventilation, kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke fungerer optimalt.

​Vores indgående kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre tagrenovering, eller om der er behov for en større udskiftning.

​En tagrenovering forebygger vind-, vejr- og fugtskader

Ginnerup Byg ApS tilbyder en professionel tagrenovering, der forhindrer vand og fugt i at trænge ind under taget. Vi​​ hjælper dig med at udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr.

​Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger af mange faktorer, såsom tagets størrelse og konstruktion. Derudover kommer udgifter til montering af nye tagrender, skotrender, ovenlysvinduer, skorstene, kviste og efterisolering, hvis dette er aktuelt. Vær opmærksom på, at der også kan være geografiske forskelle på hvad det koster at få lavet tagarbejde.

Hør mere om tagrenovering og nyt tag

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 31 36 49 58, hvis du vil høre om vores tilbud på tagservice, tagrenovering og reparation af tag.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit tag.